Η Εταιρεία

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ TOTALPRINT.GR

H Total Print Α.Ε., αποτελεί μέλος των επιχειρήσεων του ομίλου Active Computer Systems.

 

Η Total Print SA, μέλος του Όμιλου Active Computer Systems S.A., είναι ένα σύγχρονο και φιλικό προς τον χρήστη e-shop με αποστολή να γίνει ο άμεσος σύμβουλος τεχνολογίας τόσο του οικιακού χρήστη όσο και της μικρο-μεσαίας επιχείρησης, προσφέροντας εξειδικευμένες λύσεις για όλες τις ανάγκες του.

Από τον τεχνολογικό εξοπλισμό του σπιτιού έως το γραφείο και την επιχείρησή, η ομάδα της Total Print είναι πάντα διαθέσιμη για να απαντήσει σε όλα τα ζητήματα. Δίνοντας έμφαση στη ποιότητα των προϊόντων, τον σωστό συνδυασμό τους αλλά και με τα 25 χρόνια εμπειρίας στον κλάδο της τεχνολογίας, είμαστε εδώ για να σας προσφέρουμε τη καλύτερη αγοραστική εμπειρία!

Προτεραιότητά μας είναι η συνεχής ενημέρωση και εκπαίδευση πάνω σε νέα προϊόντα και τεχνολογίες και γύρω από τις εξελίξεις στο διεθνή χώρο, έτσι ώστε να είμαστε σε θέση να υποστηρίξουμε οποιαδήποτε απαίτησή σας.

 

 

Όλοι εμείς στην Total Print δεσμευόμαστε καθημερινά να παρέχουμε προϊόντα και υπηρεσίες υψηλού επιπέδου στους πελάτες μας, στοχεύοντας πάντα στην άμεση εξυπηρέτηση σας.

Η φιλοσοφία της Total Print είναι «κτισμένη» στα θεμέλια της καλής φήμης και των ηθικών αρχών και διέπουν όλο το πλήθος των δραστηριοτήτων του Ομίλου Active Computer Systems S.A.

Η εταιρική κουλτούρα της Total Print αποτυπώνεται στην επαφή του προσωπικού με τους πελάτες της. Βασικό συστατικό της είναι ο σεβασμός όχι μόνο στις ανάγκες αλλά και στις απαιτήσεις του πελάτη και εκφράζεται μέσα από την ευγένεια, προθυμία, συνέπεια, αμεσότητα και τη μεθοδικότητα. Πρωταρχικός στόχος της της Total Print, είναι ότι δεσμεύεται να βελτιώνει συνεχώς τις διαδικασίες της, καθώς και τον τρόπο ανταπόκρισης στα αιτήματα των πελατών της.

 

 

 

 

Στο πλαίσιο της πελατοκεντρικής μας φιλοσοφίας, προσπαθούμε πάντα να σας δίνουμε τη μέγιστη ικανοποίηση και για να το κάνουμε αυτό μαθαίνουμε από εσάς. Οπότε, για οποιοδήποτε παράπονο, ερώτηση, παρατήρηση και πρόταση για να γίνουμε καλύτεροι, μη διστάσετε να μας στείλετε ένα email στο sales@totalprint.gr ή να επικοινωνήσετε τηλεφωνικώς στο 210.68.03.200.