Πολυμηχάνημα Laser KYOCERA Ecosys M2640idw

Kωδικός
100.0271

Κατασκευαστής
KYOCERA
Το The ECOSYS M2640idw είναι αξιοσημείωτα γρήγορο, και σας προσφέρει αρκετά χαμηλό κόστος χρήσης. Συνδέεται με όλα σχεδόν τα smartphones, υποστηρίζει Wi-Fi Direct και μπορεί να ελέγχεται εύκολα από πάνελ 4.3 ιντσών. Αλλά αυτό που πραγματικά καθιστά το ECOSYS M2640idw ξεχωριστό είναι η επιλογή HyPAS. Η επιλογή HyPAS επιτρέπει να χρησιμοποιούνται εφαρμογές εξειδικευμένες για επιχειρήσεις, οι οποίες θα αξιοποιήσουν με τον καλύτερο τρόπο την ροή εργασιών σας.

Τιμή

673,32 €
Κατόπιν Παραγγελίας
-
+

Στείλτε μας τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο.
ship phone

Πολυμηχάνημα Laser KYOCERA Ecosys M2640idw


Το Kyocera ECOSYS M2540dn είναι μια σύγχρονη, λειτουργική και αξιόλογη επένδυση για οποιαδήποτε μεγαλύτερη ομάδα εργασίας, κάνοντας ελαφριά εργασία μεγάλου φόρτου εργασίας.


Εξαιρετικά αποτελέσματα και απόδοσης


Το Kyocera ECOSYS M2540dn παράγει ένα θαυμάσιο 40 σελίδες ανά λεπτό, με την πρώτη σελίδα να παραδίδεται σε 7 δευτερόλεπτα και σε αναλύσεις 1200 κουκκίδων ανά ίντσα. Εκτελεί εξαιρετικά στις λειτουργίες του, είτε εκτυπώνετε, σαρώνοντας, φαξ είτε αντιγράφοντας και το ευρύ φάσμα των βολικών χαρακτηριστικών του κάνει την εμπειρία της χρήσης του πολύ ομαλή. Η εκτύπωση διπλής όψης είναι εδώ ως στάνταρ, όπως και η συνδεσιμότητα USB, δικτύου, Google Cloud και AirPrint. Με φιλικό προς το χρήστη περιβάλλον και εύκολη συμβατότητα με τα λειτουργικά συστήματα Mac και PC, είναι ένα πολυχρηστικό και πολυχρηστικό mono πολυτελείας.


Εύκολη αλλαγή γραφίτη


Όταν πρόκειται για την αλλαγή κασετών γραφίτη, η διαδικασία είναι μια ιδιαίτερα απλή - μια μακριά κραυγή από τις πολύπλοκες διαδικασίες που υπάρχουν σε άλλες συσκευές. Αρχικά, ανοίξτε το μπροστινό κάλυμμα της συσκευής με το δεξί κουμπί, προτού ξεκλειδώσετε και αφαιρέσετε το δοχείο γραφίτη. Στη συνέχεια, αποσυσκευάστε τη νέα κασέτα τόνερ και ανακινήστε την για να διανείμετε τον τόνερ μέσα σε αυτήν, πριν την ασφαλίσετε στη θέση της και κλείνοντας το μπροστινό κάλυμμα. Στη συνέχεια η συσκευή θα αποκατασταθεί σε πλήρη λειτουργία, μια απόδειξη για τον αποτελεσματικό, έξυπνο σχεδιασμό της.


Αποτελεσματικότητα στον πυρήνα της


Οι εκτυπωτές λέιζερ επωφελούνται εξαιρετικά από την αποτελεσματικότητά τους, γεγονός που τους καθιστά μια πολυαναμενόμενη επιλογή. Αυτό το συγκεκριμένο μοντέλο έχει αυτό το χαρακτηριστικό σε όλο τον σχεδιασμό του: είτε στις υψηλές αποδόσεις και στις χαμηλές θερμοκρασίες λειτουργίας των αναλωσίμων του. το εξαιρετικό χειρισμό του χαρτιού. το εξαιρετικά χαμηλό κόστος της εκτύπωσης. ή το γεγονός ότι τα υπέροχα χαρακτηριστικά του είναι ενσωματωμένα σε μία απίστευτα χρήσιμη συσκευή. Το γραφείο σας θα επωφεληθεί εξαιρετικά από αυτό το ευφυές σχεδιασμό.


Αποτελέσματα και λειτουργικότητα


Η μοναδική πολυλειτουργικότητα Kyocera ECOSYS M2640idw προσφέρει μοναδικά αποτελέσματα σε όλες τις λειτουργίες της. Είτε χρησιμοποιείται για εκτυπώσεις, σάρωση, αποστολή φαξ ή φωτοαντιγραφικές δυνατότητες, καθιστά ελαφριά την εργασία ενός ευρέος φάσματος εργασιών εκτύπωσης. Καταγράφοντας 40 σελίδες ανά λεπτό, με το πρώτο να παραδίδεται σε μόλις 7 δευτερόλεπτα, οι αναλύσεις είναι εξίσου εξαιρετικές σε 1200 στιγμές ανά ίντσα. Επιπλέον, η φιλική προς το χρήστη οθόνη αφής επιτρέπει την εύκολη πρόσβαση σε αυτά τα πρότυπα και τα αρχεία, η ολοκληρωμένη αμφίπλευρη εκτύπωση της επιτρέπει τη φανταστική ευκολία και τη συνδεσιμότητά της μέσω USB και δικτύου, καθώς και ασύρματων συσκευών μέσω του Google Cloud και του AirPrint, κάνει μια προσεκτικά σύγχρονη συσκευή.


Γρήγορη και εύκολη αλλαγή γραφίτη


Οι αλλαγές του γραφίτη είναι εξαιρετικά εύκολες σε αυτόν τον εκτυπωτή και είναι μια καλή αντανάκλαση του εξαιρετικού σχεδιασμού της συσκευής, ενώ αντίθεση με εκείνες των άλλων. Ανοίξτε απλά το μπροστινό κάλυμμα της συσκευής πιέζοντας το δεξί κουμπί, προτού ξεκλειδώσετε την κασέτα γραφίτη μέσα και αφαιρέσετε την. Στη συνέχεια, αποσυσκευάστε το νέο στοιχείο και ανακινήστε το για να διανείμετε τον γραφίτη, πριν τον τοποθετήσετε στο στοιχείο και τον ασφαλίστε στη θέση του. Τέλος, κλείστε το μπροστινό κάλυμμα - η συσκευή σας θα είναι έτοιμη για χρήση.


Αποτελεσματικότητα καθ 'όλη τη διάρκεια του σχεδιασμού


Εκτός από τη φιλικότητα προς το χρήστη και τα εκπληκτικά αποτελέσματα, το Kyocera ECOSYS M2640idw επιδεικνύει αποτελεσματικότητα σχεδόν σε κάθε πτυχή του σχεδιασμού του. Τα αναλώσιμα δεν είναι μόνο μεγάλης διάρκειας ζωής και υψηλής απόδοσης (κάτι που μειώνει το χρόνο διακοπής λειτουργίας και τα απόβλητα), λειτουργούν σε χαμηλές θερμοκρασίες για να μειώσουν το ενεργειακό κόστος και το αποτύπωμα άνθρακα. Ο χειρισμός του χαρτιού είναι εξαιρετικός, επιτρέποντας λιγότερες αλλαγές και η αποδοτικότητα εδώ είναι τα ενσωματωμένα χαρακτηριστικά, τα οποία παρέχουν όλες τις ανάγκες εκτύπωσης σε ένα μέρος.

Περισσότερες Πληροφορίες
Κατηγορία Πολυμηχάνημα
Κωδικός Κατασκευαστή 1102S53NL0
Κατασκευαστής KYOCERA
Χρήση Γραφείο
Τεχνολογία Laser
Συνδεσιμότητα USB 2.0, Ethernet, RJ-11
Λειτουργίες Print, Copy, Scan, Fax
Τύπος Μονόχρωμος Laser
WiFi Ναι
Χρώμα Εκτύπωσης Μονόχρωμο
Μέγιστο μέγεθος εκτύπωσης (ISO) A4 (210x297 mm)
Εκτύπωσης Διπλής Όψης Αυτόματη
Περισσότερες Πληροφορίες
Κατηγορία Πολυμηχάνημα
Κωδικός Κατασκευαστή 1102S53NL0
Κατασκευαστής KYOCERA
Χρήση Γραφείο
Τεχνολογία Laser
Συνδεσιμότητα USB 2.0, Ethernet, RJ-11
Λειτουργίες Print, Copy, Scan, Fax
Τύπος Μονόχρωμος Laser
WiFi Ναι
AirPrint Ναι
NFC Όχι
Οθόνη 10,9 cm Color TouchScreen Panel
Επεξεργαστής 800 MHz
Μνήμη 512 έως 1.536 ΜΒ
Γλώσσες PCL 6 (PCL 5e/PCL-XL), PostScript 3 (KPDL 3), PDF Direct Print, XPS/OpenXPS
Χρώμα Εκτύπωσης Μονόχρωμο
Μέγιστο μέγεθος εκτύπωσης (ISO) A4 (210x297 mm)
Ανάλυση Εκτύπωσης (max. dpi) 1200 dpi
Εκτύπωσης Διπλής Όψης Αυτόματη
Τύπος Σαρωτή Flatbed
Ανάλυση Σαρωτή (dpi) 600x600
Ταχύτητα Σάρωσης 40 ipm (300 dpi, A4, Black), 23 ipm (300 dpi, A4, Colour)
Μηνιαίος Κύκλος Εκτυπώσεων (Monthly Duty Cycle) 50.000 Σελίδες
Σάρωση Διπλής Όψης Ναι
Ανάλυση Αντιγραφής Μονόχρωμο (dpi) 600x600
Ταχύτητα Μονόχρωμης Εκτύπωσης / Αντιγραφής 40 ppm
Ανάλυση Μονόχρωμης Εκτύπωσης (max. dpi) 1.200
Ταχύτητα Έγχρωμης Εκτύπωσης / Αντιγραφής 40 ppm
Ανάλυση Έγχρωμης Εκτύπωσης (max. dpi) 1200 dpi
Συμβατά Μεγέθη Χαρτιού A4, A5, A6, B5, B6, Letter, Legal, Custom (70x148 mm to 216x356 mm)
Βάρος Χαρτιού 60 έως 220
Χωρητικότητα Αυτόματου Τροφοδότη Σελίδων (ADF) 50
Χωρητικότητα Συρταριού Εισόδου (φύλλα) 100 & 250
Χωρητικότητα Συρταριού Εξόδου (φύλλα) 150
Περιλαμβάνονται στη συσκευασία Kyocera M2640idw, Starter Toner, AC Cable, CD/DVD (including Software/ Utilities/Drivers and User Manuals), Setup Guide
Μήκος (mm) 417
Πλάτος (mm) 412
Ύψος (mm) 437
Βάρος (kgr) 19
Μήκος συσκευασίας (mm) 555
Πλάτος συσκευασίας (mm) 541
Ύψος συσκευασίας (mm) 572
Βάρος συσκευασίας (kgr) 23,5
Εγγύηση 2 ΕΤΗ

2 ΕΤΗ

Περισσότερες Πληροφορίες
Datasheet

Παράδοση προϊόντων

- Για παραγγελίες με βάρος 0,1-10 κιλά η αποστολή γίνεται με την ACS Courier ενώ για παραγγελίες με βάρος 10+ κιλά, η αποστολή γίνεται με μεταφορική και δεν υπάρχει η δυνατότητα αντικαταβολής.

- Για παραγγελίες πάνω από 70€ η αποστολή εντός Αττικής είναι δωρεάν, με ενδεικτικό χρόνο παράδοσης 1-3 εργάσιμες ημέρες. Για εκτός Αττικής ισχύουν οι χρεώσεις που θα βρείτε στους Τρόπους Αποστολής

- Για παραγγελίες κάτω από 70€ και εκτός Αττικής ισχύουν οι χρεώσεις που θα βρείτε στους Τρόπους Αποστολής

 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Ο χρόνος παράδοσης 1-3 μερών είναι ενδεικτικός, αφορά εργάσιμες μέρες και μπορεί να διαφοροποιηθεί ανάλογα με τις συνθήκες. Οι παραδόσεις γίνονται 09:00 – 17:00.

Όλες οι παραγγελίες αποστέλλονται σφραγισμένες. Σε περίπτωση που παραλάβετε την παραγγελία σας σε ανοιχτό ή κατεστραμμένο πακέτο παρακαλούμε να μην την δεχτείτε και να επικοινωνήστε αμέσως μαζί μας.

 

Παραλαβή παραγγελίας από την έδρα μας

Επισκεφθείτε μας στην έδρα μας, Νικ. Πλαστήρα 5, Χαλάνδρι, 15234, μόνο για παραλαβή της παραγγελίας σας μετά τη σχετική ειδοποίηση που θα σας στείλουμε. (click/away)

Είμαστε στην διάθεσή σας από Δευτέρα μέχρι και Παρασκευή 09:00 με 17:00

Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό
Πολυμηχάνημα Laser K ...
Τιμή:
 
673,32 €