Τρόποι Πληρωμής

Πληρωμή και παραλαβή της παραγγελίας σας από το κατάστημα.

Έχετε τη δυνατότητα να παραγγείλετε στο e-shop μας τα προϊόντα που επιθυμείτε και στη συνέχεια να τα παραλάβετε από το καταστημά μας, εφόσον έχετε ενημερωθεί με e-mail για το χρόνο παραλαβής τους. Οι παραγγελίες που δεν έχουν εξοφληθεί στο e-shop, θα ισχύουν για 7 ημέρες και μετά θα ακυρώνονται.

Aπό Δευτέρα έως Παρασκευή 9:00-17:00. Θα λάβετε σχετικό μήνυμα στο κινητό σας (click/away) (εκτός επισήμων εορτών και αργιών).

Αντικαταβολή

Με Αντικαταβολή, κατά την παράδοση των προϊόντων είναι δωρεάν.

H Αντικαταβολή ισχύει για παραγγελίες μέχρι 499€ - Για παραγγελίες από 500€ και πάνω καθώς και σε μεγάλου όγκου παραγγελίες που η παράδοση γίνεται μόνο με μεταφορική, θα πρέπει να επιλεγεί άλλος τρόπος πληρωμής.

 

Κάρτα (Χρεωστική/Πιστωτική/Προπληρωμένη)

Με χρέωση της πιστωτικής, χρεωστικής ή προπληρωμένης σας κάρτας Visa, Mastercard, Maestro, American Express, Diners, Discover.

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών "Alpha e-Commerce" της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer - SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

 

MasterPass

Με την επιλογή Masterpass ως τρόπο πληρωμής για την παραγγελία σας, έχετε τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή e banking της τράπεζάς σας (my Alpha wallet ή Eurobank Masterpass ή Piraeus Bank Masterpass) ώστε να εγκρίνετε την αγορά σας, άμεσα από το smartphone σας.

Oι online αγορές με τη χρήση Masterpass, γίνονται με την εγγύηση και την τεχνογνωσία του παγκοσμίου δικτύου πληρωμών της Mastercard. Αποθηκεύοντας όλες τις κάρτες και τις διευθύνσεις σας στο ψηφιακό πορτοφόλι (wallet) της συνεργαζόμενης τράπεζας που θα επιλέξετε, η ηλεκτρονική πλατφόρμα πληρωμών από τη Mastercard κάνει το online checkout μία ξεχωριστή εμπειρία για εσάς.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το Masterpass.gr

Paypal

Επιλέγοντας ως τρόπο πληρωμής το PayPal μεταφέρεστε αυτόματα στη σελίδα του PayPal για την πραγματοποίηση της συναλλαγής και εξόφλησης της παραγγελίας. Η PayPal αποτελεί τον πιο γνωστό, ασφαλή και αξιόπιστο διαμεσολαβητή για Online συναλλαγές. Εάν δεν διαθέτετε λογαριασμό PayPal, μπορείτε να εγγραφείτε εδώ, χρησιμοποιώντας την χρεωστική ή την πιστωτική σας κάρτα ή μέσω του τραπεζικού σας λογαριασμού.

Οι συναλλαγές που πραγματοποιούνται μέσω PayPal αφορούν αποκλειστικά παράδοση στον χώρο του πελάτη και δεν συνδυάζονται με άλλους τρόπους πληρωμής. Για απορίες και πληροφορίες σχετικά με τις πληρωμές μπορείτε να μεταφερθείτε εδώ. Οι συναλλαγές που πραγματοποιούνται μέσω PayPal διέπονται από τους Όρους & Συνθήκες της υπηρεσίας PayPal. Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

 

Κατάθεση στη Τράπεζα

Όταν ολοκληρωθεί η παραγγελία σας καταθέστε στην τράπεζα της επιλογής σας το συνολικό ποσό με αιτιολογία συναλλαγής τον αριθμό παραγγελίας και το ονοματεπώνυμό σας και στείλτε μας μια φωτοτυπία της κατάθεσης με e-mail στο logistirio@totalprint.gr 

 

Παρακάτω θα βρείτε τους διαθέσιμους λογαριασμούς μας:

Εθνική Τράπεζα

Αριθμός Λογαριασμού: 180-00410-763

IBAN Λογαριασμού: GR3301101800000018000410763

Δικαιούχος: Total Print SA

 

ALPHA BANK:

Αριθμός Λογαριασμού : 209-00232000-4770

ΙΒΑΝ Λογαριασμού: GR9501402090209002320004770

Δικαιούχος: Total Print SA

 

Τράπεζα Πειραιώς

Αριθμός Λογαριασμού : 5009 094805 274

ΙΒΑΝ Λογαριασμού: GR80 0172 0090 0050 0909 4805 274

Δικαιούχος: Total Print SA

 

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:

Για αιτιολογία κατάθεσης βάζετε πάντα τον αριθμό της παραγγελίας σας και το ονοματεπώνυμό σας. Όταν η κατάθεση γίνεται από οποιαδήποτε άλλη τράπεζα Ελληνική ή ξένη τα τυχόν έξοδα της συναλλαγής επιβαρύνουν αποκλειστικά και μόνο τον πελάτη και σε καμία περίπτωση τη totalprint.gr.

Για να αποφύγετε τυχόν επιπλέον χρεώσεις ή καθυστερήσεις στην ενημέρωση της πληρωμής της παραγγελίας σας στο σύστημά μας, καταθέστε το χρηματικό ποσό απευθείας σε μία από τις συνεργαζόμενες τράπεζες (Εθνική Τράπεζα & ALPHA BANK, Τράπεζα Πειραιώς).